Lögarafton

Ikväll onsdag blev det bad för bägge våra åringar. Imorgon lunch åker de nämligen iväg till Bor Park och åringsauktionen och då ska de bägge skina som solen.

The Skimmer kollar in tvättutrustningen.
Dust Devil

En smygtitt på åringarna

Auktionsförberedelserna är i full gång och våra två katalognummer till auktionen på Bro Park den 28 september är nr. 42 Dust Devil och nr. 68 The Skimmer. Idag har vi tagit nya foton på åringarna så att ni kan få en första smygtitt på vad som väntar när vi ses på Bro. Vill du se fler foton som tagits över tid tycker vi du ska besöka respektive hästs sida. Länk till Dust Devil. Länk till The Skimmer.

Auktionskatalogen har kommit.

Den 28 september närmar sig med stormsteg och förberedelserna inför försäljningen av våra 1-åringar är i full gång. Idag kom så äntligen katalogen till åringsauktionen. Det känns otroligt spännande att kunna presentera två mycket fina individer som bägge har väldigt väl meriterade syskon. Klicka på länken och kika lite extra på nr. 42 och 68.

Katalog

Rum Sun N Sand lämnar vinnare

Igår, söndag den 12 maj, gjorde Jamaica, Rum Sun N Sands 3 år gamla avkomma säsongsdebut på Göteborgs gräsbana. Med en snygg finish-ridning av jockeyn Carlos Lopes tog hon med lätthet in de längder som krävdes för att sätta näsan först över mållinjen i det 1400m långa loppet för ston. Vi gläds med ägare, tränare, jockey och uppfödare (Rävdansens stuteri som leasade Rum under tre säsonger). Extra stolta är vi på Gunnorp över att ha ett ettårigt helsyskon till Jamaica här hemma på gården, Dust Devil.

Foto: Svensk Galopp